LLIGA ENDESA
Esports 04/10/2014

El Barça inicia la defensa del títol de la Lliga Endesa al Palau Blaugrana contra el Laboral Kutxa

Xavi Pascual podrà disposar de Bostjan Nachbar, però no de Tomas Satoransky

Efe
1 min
Setze finals consecutives que defineixen una etapa Crítiques al llegat de la Copa del Món

BarcelonaEl Barça inicia al Palau Blaugrana (20.45 hores /Esports3) la defensa del títol de la Lliga Endesa davant d'un renovat Laboral Kutxa de Vitòria, en un partit en el qual l'equip de Xavi Pascual és favorit.

Després de la contundent victòria barcelonista a la semifinal de la Supercopa Endesa (95-66) al Buesa Arena de Vitòria, tot és favorable als catalans, tot i que el nou tècnic dels bascos, l'italià Marco Crespi, té jugadors a les seves files amb experiència per plantar cara al potencial del Barcelona.

Xavi Pascual, tècnic blaugrana, també té una dura tasca per acoblar els seus quatre jugadors nous -Tibor Pleiss, Tomas Satoransky, DeShaun Thomas i Justin Doellman-, a la resta de la seva poderosa plantilla amb Joan Carles Navarro, Ante Tomic, Marcelinho Huertas, Brad Oleson Bostjan Nachbar i Maciej Lampe. A més, ha de seguir amb la progressió dels joves talents com Álex Abrines, Mario Hezonja o Marcus Eriksson, peces fonamentals del relleu de veterans.

El Barça, que va aconseguir el seu desè vuitè títol de la Lliga Catalana en superar el Morabanc Andorra amb molt d'esforç (104-93), debutarà en la competició de lliga amb tot just 48 hores de descans i això ho pot notar l'equip blaugrana. El tècnic té la baixa de Tomas Satoransky, que per culpa d'una alteració en el ritme cardíac va haver de ser sotmès dimecres a unes proves que requereixen 72 hores de repòs esportiu. Qui sí que hi serà és l'eslovè Bostjan Nachbar, que arrossegava petites molèsties al genoll esquerre, però ja va jugar davant el MoraBanc Andorra.

stats