HOQUEI PATINS
Esports 23/09/2016

Arrenca l'OK Lliga amb el Liceo i el Reus decidits a acabar amb el regnat del Barça

El gallecs i els reusencs són els principals aspirants a evitar que el Barça guanyi la quarta lliga consecutiva

F.r.
2 min
Lucas Ordoñez comença la seva segona temporada al Barça

BarcelonaLa 48a edició de l'OK Lliga d'hoquei patins alça el teló aquest cap de setmana. Enguany el Barça Lassa torna a ser el principal favorit per endur-se la competició. Els homes de Ricard Muñoz intentaran endur-se el quart campionat consecutiu, però sempre amb el permís dels dos màxims aspirants: el Liceo i el Reus Deportiu La Fira.

Els blaugranes han mantingut el bloc que els han portat a conquistar el campionat regular, amb l'únic reforç de l'internacional Pau Bargalló, procedent del Liceu, que arriba per substituir Xavi Costa, fitxat pel Viareggio italià.

Una situació totalment contrària a la que han viscut els dos aspirants. Els gallecs han confirmat quatre altes per intentar apoderar-se d'una lliga que no aixequen des del 2013. Els homes elegits han estat Marc Coy (Reus), Joan Grasas (Cerceda), Carlo di Benedetto (Vendéenne) i Henrique Magalhaes (Valongo). Els símptomes de millora dels verd-i-blancs van arribar amb la consecució de la Supercopa d'Espanya. Primer es van desfer del CP Vic a les semifinals i després van vèncer en la final el Reus.

El Reus i el Liceo van jugar la Supercopa

Per la seva banda el conjunt tarragoní també ha apostat per reestructurar la plantilla. Els roig-i-negres esperen fer un salt de qualitat amb els dos campions d'Europa procedents del Benfica, Marc Torra i Pedro Henriques. A aquests dos fitxatges s'hi suma el retorn d'Albert Casanova i del jove Àlex Rodríguez, procedent del CP Voltregà.

El Vic, a seguir a dalt sense dos pilars

El CP Vic va firmar una gran temporada en aconseguir el subcampionat. En aquesta nova edició tornarà a mostrar la seva millor versió, però ho haurà de fer sense comptar amb Carles Grau i Ferran Font, dos jugadors clau que han emigrat al futbol portuguès.

Els altres dos equips catalans que intentaran esgarriar la festa als de dalt i colar-se en llocs europeus seran el Moritz Vendrell, que també s'ha renovat de valent, i el Noia Freixenet. En la lluita per acabar a la meitat de la taula i aconseguir una plaça per a la Copa del Rei es troben l'Igualada Calaf Grup, el Cafès Novell Vilafranca, el Voltregà i el Recam Làser Caldes. El Citylift Girona i el CP Manlleu, que han pujat aquesta temporada, previsiblement lluitaran per evitar el descens contra l'ICG Lleida i el Lloret Vila Esportiva.

Tots els partits televisats

La gran novetat d'aquesta temporada és l'estrena del servei de televisió 'online' de pagament anomenat OK Liga TV. El nou servei retransmetrà en 'streaming' tots els partits de la jornada, llevat d'un que es veurà en obert per La Xarxa.

stats