Copa Amèrica Centenario
Esports 15/06/2016

L'Argentina compleix i goleja Bolívia amb mig Messi (3-0)

El blaugrana només ha jugat 45 minuts a la segona meitat, quan el partit ja estava resolt

Messi regateja Bejarano en l'Argentina-Panama

BarcelonaL'Argentina no s'ha deixat sorprendre per Bolívia, i s'hi ha imposat per un fàcil 3-0 que li permet acabar la fase de classificació com a primera del grup D. L''albiceleste', de fet, ni tan sols ha hagut d'esgotar la seva estrella, Leo Messi, que ha començat el partit a la banqueta i només ha jugat la segona meitat. El blaugrana ha entrat en substitució de Gonzalo Higuaín al descans.

Però quan Messi ha saltat a la gespa, el matx ja estava resolt. L'Argentina havia sentenciat al quart d'hora, gràcies al gol de falta de Lamela. Poc després, Lavezzi ha recollit un refús després que Higuaín rematés de cap una centrada de Roncaglia. A la mitja hora, Víctor Cuesta ha fet el tercer.

De l'actuació de Messi cal destacar-ne el marcatge individual que ha patit per part de Diego Bejarano. "M'ha sorprès, perquè ja estàvem classificats, però ell només feia el que li havien demanat", ha explicat l'argentí al final del partit.