LLIGA DE CAMPIONS
Esports 21/04/2015

Ancelotti: "Les baixes no alteraran la nostra confiança"

El tècnic italià del Madrid ha tret ferro a les baixes que pateix l'equip blanc i Kroos diu que la clau del derbi serà "dominar el mig del camp"

Ferran Mitjà
2 min
Carlo Ancelotti, durant l'entrenament del Madrid / ANDREA COMAS / REUTERS

BarcelonaCarlo Ancelotti, entrenador del Reial Madrid, ha explicat aquest dimarts en la prèvia del partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra l'Atlètic de Madrid que tot i les baixes que pateixen, no està preocupat en excés i farà jugar "els jugadors més frescos". L'última baixa que s'ha conegut és la de Benzema. El tècnic madridista ha explicat que el francès "es va lesionar en el partit d'anada i no ha tingut temps de recuperar-se". "Vam fer-li proves dissabte i diumenge i no les ha passat", ha afegit l'italià. "El més important és centrar-nos en els jugadors que puguin jugar, no en els que no hi són", ha dit.

De totes maneres, ha avisat que les baixes "no alteraran la confiança" amb la que afronten el partit. A més a més, el tècnic ha explicat que l'equip "està preparat per a qualsevol situació de partit". A més a més, ha dit que a nivell psicològic, "la plantilla està preparada". "Més motivats impossible", ha dit en aquest sentit.

Ancelotti pren com a referència la primera meitat del partit d'anada al Calderón: "L'objectiu és repetir la primera meitat d'allà". De totes maneres ha advertit que "serà un partit igualat i competit". Pel que fa el sistema, el tècnic ha dit que "el dibuix no canvia".

Per cobrir la baixa de Modric té les opcions d'Illarramendi i Khedira. Ha estat preguntat constantment per quin dels dos apostaria, però el tècnic ha dit que no donarà l'alineació. El tècnic ha fet una crida a l'afició: "Que vingui la gent. Tots junts ho aconseguirem", ha arengat Ancelotti.

L'entrenador del Madrid ha valorat l'estat de forma de Griezman: "Haurem de vigilar molt amb ell perquè porta molts partits jugant i marcant amb continuïtat. Serà un jugador perillós", ha dit.

Kross: "Lamentar-se no serveix de res"

Ancelotti ha estat acompanyat per Toni Kroos a la sala de premsa. El jugador ha explicat que tot i les baixes que pateix el Madrid, "lamentar-se no serveix de res". A més a més, en aquest sentit ha afegit que el conjunt blanc té "una lleugera avantatge al haver empatat a l'anada". Tot i això ha reconegut que l'Atlètic de Madrid és un dels "rivals més incòmodes" que s'ha trobat.

En aquest sentit, Kroos ha explicat que els d'Ancelotti han de fer el seu "joc", mostrant-se convençut que de ser així passaran l'eliminatòria. L'alemany ha volgut arengar al Bernabéu: "Necessitem els nostres aficionats. Ens toca guanyar i volem fer-ho davant dels nostres seguidors", ha dit.

Pel que fa l'Atlètic de Madrid, ha explicat que han de procurar no deixar que facin "el seu joc". En aquest sentit, l'alemany ha afegit que el Madrid ha de prendre com a referència "la primera meitat del partit d'anada", en el qual el conjunt blanc va "dominar el joc", segons Kroos. Tot i això, els dos equips madrilenys s'han vist les cares en vuit ocasions aquesta temporada i els blancs no han pogut guanyar. "Dimecres és el millor moment per guanyar. Tenim opcions de passar si dominem el mig del camp", ha dit el migcampista.

stats