Futbol
Esports 05/01/2014

Allegri confirma que no seguirà la temporada que ve com a tècnic del Milan

"Als clubs no t'hi pots quedar eternament. M'hi he estat quatre anys i crec que ho he fet bé", ha indicat l'entrenador italià

Efe
1 min
Massimiliano Allegri, entrenador del Milan

BarcelonaMassimiliano Allegri ha confirmat, en la vigília del partit contra l'Atalanta de la Sèrie A, que no continuarà la temporada que ve com a entrenador del Milan.

"Vaig parlar amb Galliani abans de Nadal i li vaig comunicar la decisió d'acabar al juny", ha afirmat Allegri en una conferència de premsa, i ha destacat que, com a professional, "treballaré fins al final del contracte".

"He estat quatre anys. Dono les gràcies al president Berlusconi, Adriano Galliani, a la societat, per proporcionar-me un equip tan important. Encara tenim metes per assolir, hem de fer tot el possible per pujar a la Lliga, tenim la Copa d'Itàlia i la Lliga de Campions, en la qual estic molt confiat. Tinc el desig d'acabar aquest quadrienni al Milan de la millor manera", ha apuntat.

"Als clubs no t'hi pots quedar eternament. M'hi estat quatre anys i crec que ho he fet bé", ha indicat Allegri, que ha valorat que, en aquests quatre anys, l'equip ha superat sempre la fase de grups de la Lliga de Campions i que a la present edició només ha perdut un partit. A vuitens s'enfrontarà a l'Atlètic de Madrid.

"Afrontar en aquest moment un Atlètic de Madrid que es troba a la part superior és complicat, però tenim una bona oportunitat", ha afegit.

stats