e-bikes
Microsites Motor 28/08/2021

Cyklaer, la bicicleta elèctrica de Porsche

La prestigiosa marca alemanya presenta una nova filial de bicicletes elèctriques o 'e-bikes' pensades per als nous models de mobilitat urbans

2 min
Cyklaer, la bicicleta elèctrica de Porsche

Porsche s’ha passat al negoci dels pedals amb una nova marca anomenada Cyklaer, que vol oferir e-bikes o bicicletes elèctriques digitalitzades i connectades, pensades específicament per solucionar el repte de la mobilitat urbana i amb un disseny esportiu.

Amb aquest moviment, Porsche no deixa de banda el seu negoci tradicional ni el llegendari 911, però sí que fa un pas més en la diversificació del model de negoci. Cyklaer és en realitat el fruit d'una col·laboració amb Storck, Greyp i Fauza, tres fabricants de components i de bicicletes amb molta experiència en el sector.

Detall suport telèfon i funció navegador
Detall suport telèfon i funció càmera posterior
Càmera posterior

Aquesta nova marca de bicicletes elèctriques també oferirà serveis digitals gràcies a la connexió i compatibilitat de les seves bicis amb el telèfon mòbil. A tall d’exemple, l’aplicació de Cyklaer que podem instal·lar a qualsevol smartphone permet fer una funció de càmera posterior o retrovisor, que augmenta la seguretat al manillar. A més, l’aplicació inclou la funció de navegador, gravació de vídeo o serveis de localització, entre altres. Finalment, les e-bikes de Cyklaer també poden carregar el telèfon sense fils en un suport específic del manillar.

Hi ha tres versions adaptades a les necessitats de cada perfil de comprador
Hi ha tres versions adaptades a les necessitats de cada perfil de comprador
Hi ha tres versions adaptades a les necessitats de cada perfil de comprador

Com totes les bicicletes elèctriques, les de Porsche disposen d’un motor i una bateria que ajuden a pedar fins a 25 km/h i presenten una bona autonomia, encara per confirmar. Les bicicletes són de fibra de carboni i inclouen frens hidràulics i llums led, cosa que les fa especialment lleugeres.

D’entrada Cyklaer oferirà tres models: l'E-Gravel, orientat a un ús més esportiu; l'E-Gravel mit Steetwear, que combina esportivitat i practicitat dins la ciutat, i l'E-Urban. Els preus oscil·len entre els 6.999 i els 7.299 euros.

stats