Economia 15/12/2021

'Aquest Nadal els Reis són al petit comerç', l'espot de Pimeco per incentivar les vendes durant les festes

La patronal espera que aquesta campanya sigui un 25% superior a la de l'any passat

ARA Balears
1 min
Una tenda de Palma.

PalmaLa patronal del petit i mitjà comerç de Mallorca, Pimeco, ha presentat aquest dimecres el seu espot de Nadal. Amb el missatge 'Aquest Nadal els Reis són al petit comerç', Pimeco vol fomentar les vendes al petit comerç durant les festes. El president de patronal, Toni Fuster, ha assenyalat que espera que aquesta campanya sigui un 25% superior a la de 2020.

Pimeco ha explicat que la idea original de l'espot neix de l'agència de comunicació Vivirdelcuento, que ja va ser la productora de 'Tu tens la clau'. Juntament amb els membres directius de Pimeco s'elegeixen tres comerços de l'interior de Palma com a escenari de la campanya: la jugueteria Juguettos, de la plaça Abu Yahya; Gran Bazaar, a Sant Nicolau; i la joieria Oggi, del carrer Sindicat.

Un altre punt clau per poder enregistrar va ser elegir els actors que es posen a la pell de tres petits comerciants de Palma: Pedro Calvo, Pedro Mas i Khadim Ndiaye. "La nostra intenció era deixar clar que els Reis d'Orient compren al petit comerç. El càsting no va ser fàcil perquè volíem tres homes que transmetessin, a més de pau i calma, molta, molta màgia", expliquen Mar Comín, Mar Puigserver i Virginia Galiano, membres de la productora.

Per part seva, Fuster ha remarcat que "amb la gravació s'havia de transmetre l'amor que posen els petits comerciants en cada venda i el tracte especial que donen als seus clients a l'hora d'elegir regals".

stats