Cinema
Cultura 18/08/2014

Stallone comença a preparar la cinquena part de 'Rambo'

L'actor, que també n'ha escrit el guió, diu que la pel·lícula s'acostarà a 'No és país per a vells', dels Coen, perquè el veterà del Vietnam "haurà d'enfrontar-se a un càrtel de droga mexicà"

Europa Press
1 min

BarcelonaDesprés d'estrenar la tercera part de 'Los mercenarios', Sylvester Stallone ja està preparant el seu paper per a la cinquena entrega de Rambo, una pel·lícula que produeix Avi Letner, que ja va treballar amb Stallone a 'John Rambo (Rambo IV)'.

En una entrevista amb 'Vulture', Stallone va explicar que ja s'entrena per tornar a donar vida a un dels seus personatges més icònics: "M'estic preparant pel paper, estic començant a fer exercici i seré pervers però alhora intel·lectual, un assassí amb cor, intel·ligent però també estúpid". Durant l'entrevista, Stallone també afegeix que intentarà "superar tots els límits" a l'hora de donar vida per cinquena a vegada a Rambo. La productora Splendid Film va comprar el passat mes de juny els drets de la saga Rambo, i va emetre un comunicat declarant que el mateix Stallone "ha escrit el guió de la nova pel·lícula".

Rambo i el càrtel mexicà

La cinquena entrega de la saga es descriu com "la versió de 'No és país per vells' de Rambo", ja que el veterà del Vietnam "haurà de enfrontar-se a un càrtel de droga mexicà". L'última vegada que es Stallone va donar vida a John Rambo va ser l'any 2008 en la quarta entrega de la saga, una pel·lícula que va aconseguir recaptar més de 82 milions d'euros a tot el món. Les dues primeres entregues de 'Los mercenarios' van recaptar gairebé 430 milions d'euros.

stats