Festivals de música
Cultura 14/03/2023

Són els Black Eyed Peas el darrer cap de cartell del Mallorca Live Festival?

Aquest dimecres, l'organització del festival anunciarà les darreres confirmacions, però els usuaris de la xarxa ja fan les seves apostes

1 min
Els tres Black Eyed Peas durant el concert d’ahir al Festival Cruïlla.

PalmaEl Mallorca Live Festival ha comunicat a través de les xarxes socials que aquest dimecres anunciarà el darrer cap de cartell, entre altres grups que queden per confirmar. Ja fa dies, però, que els seguidors del festival de Calvià estan fent les seves apostes a partir de les informacions i els vídeos que s'han anat penjant al perfil d'Instagram del Mallorca Live.

"I gotta feeling...", diu un comentari; "Where is the love?", escriu un usuari, que acompanya el comentari amb una emoticona d'ulls en forma de cor. Sí: tot apunta que els Black Eyed Peas són el gran grup que queda per confirmar. De fet, els dos darrers vídeos promocionals del festival acaben amb la primera nota de dues cançons del grup que són, precisament, I Gotta Feeling i Where is the Love. Seran ells o serà una trampa del festival per generar dubtes?

Entre les informacions amb què han acompanyat la promoció, els del festival apunten que és un grup "que suma 3 números 1 a la Billaboard Hot 100", i arriba als "40 milions d'oients mensuals". Aquestes dades coincideixen amb Black Eyed Peas. S'haurà d'esperar a demà, però, per tenir la confirmació oficial.

stats