Música
Cultura 31/07/2022

Rosalia filma al Portitxol dos dies abans de la seva actuació a Son Fusteret

L'artista catalana actuarà dilluns a Son Fusteret en el marc de la gira 'Motomami Tour'

ARA Balears
1 min
La Rosalia al Palau Sant Jordi avui

PalmaPalma és una de les ciutats incloses dins una de les gires més esperades: el Motomami Tour de Rosalia. Però no només això: tot apunta que la costa palmesana serà un dels escenaris del videoclip del seu nou single, Despechá.

Segons ha informat l'Última Hora, l'artista va arribar dissabte a migdia a Palma i es va traslladar a la zona del Portitxol per al rodatge. La notícia es va escampar ràpidament i desenes de seguidors varen arribar a la zona. L'artista catalana també va filmar en una embarcació.

Rosalia actuarà aquest dilluns al recinte de Son Fusteret davant més de 9.000 espectadors (les entrades ja estan exhaurides). Ho farà acompanyada de vuit ballarins i pel pianista i organista mallorquí Llorenç Barceló, que toca els teclats en aquesta gira.

El concert arriba a Mallorca enmig del boom de Despechá, que ha revolucionat les xarxes socials i ja molts la consideren la cançó de l'estiu. L'artista en va publicar un primer fragment a TikTok, de només 35 segons, però ja llavors es va fer viral.

Els primers que la varen poder escoltar varen ser els espectadors del concert a Almeria, que va inaugurar la gira Motomami Tour el 7 de juliol. Després, l'ha anada repetint per les ciutats on ha passat. De ben segur que Palma no serà una excepció.

stats