Música

Rosalía publica finalment l'esperada 'Despechá'

El tema, estrenat a la gira 'Motomami', s'havia convertit en una de les cançons de l'estiu abans d'arribar a les plataformes

ARA
1 min
Rosalía en concert a Barcelona

BarcelonaDespechá ja es pot escoltar íntegrament sense anar a un concert de Rosalía o haver de recórrer a gravacions de fans. La cançó que Rosalía ha estrenat la matinada d'aquest dijous a les plataformes digitals ja era una de les més populars dels concerts que la cantant està fent aquestes setmanes.

'Despechá', de Rosalía

Els primers que la van poder sentir van ser els espectadors del concert d'Almeria, que va inaugurar la gira Motomami Tour el 7 de juliol. Després l'ha repetit en altres concerts, però el que l'ha convertit en un fenomen abans i tot han estat les xarxes socials TikTok i Instagram, on la cantant havia publicat feia setmanes un fragment de 35 segons de la cançó. Sense ni tan sols publicar-se oficialment, Despechá ja s'havia convertit en una de les cançons de l'estiu.

Rosalía va anunciar la publicació de Despechá durant el concert del Motomami Tour que va oferir dimecres a la nit a Bilbao. L'anunci va ser molt celebrat pels fans, que porten setmanes esperant la publicació del tema, un dels més cantats i aplaudits durant tota la gira de la cantant de Sant Esteve Sesrovires. Rosalía torna a demostrar que és dels artistes que millor utilitzen les xarxes per crear expectació al voltant de la seva música i convertir cada novetat en un petit esdeveniment.

stats