Cultura 10/12/2021

La 'Riot Comedy Fem' arriba per primera vegada a Palma per inaugurar la II edició del Conofest

La programació del festival de cinema inclou 26 pel·lícules i 31 creadores de 17 països diferents

ARA Balears
1 min
La inauguració del Conofest es farà el pròxim 16 de desembre a Palma.

PalmaLa Riot Comedy Fem, "el xou que va posar fi a la idea que les dones no són gracioses", arriba per primera vegada a Palma de la mà del Conofest International (Short) Film Festival. El film es podrà veure dijous que ve, 16 de desembre, a la sala Rívoli a les 20 h.

Així ho ha anunciat aquest divendres la directora del festival de cinema, Vicka Duran, durant la presentació del Conofest. Enguany tindrà lloc del 16 al 19 de desembre a Palma, al cinema Rívoli i a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears (ESADIB), mentre que arribarà a la sala Ics de Madrid el 21 de desembre. Oferirà projectes cinematogràfics únics i exclusius, que s'estrenaran per primer pic a Espanya. La programació inclou 26 pel·lícules i 31 creadores de 17 països diferents.

Conofest és un certamen feminista i multidisciplinari de pel·lícules de curta durada escrites o dirigides per dones illenques, espanyoles o estrangeres. Duran ha destacat que aquest esdeveniment és necessari, perquè fins ara "no hi havia un festival a Mallorca que pogués interessar els joves". A més, ha destacat la directora, aposta per donar visibilitat a grups i creadores desconegudes i emergents, ja que "hi ha molt de talent que no troba el seu lloc".

Aquesta edició inclourà l'actuació de les conegudes còmiques Penny Jay G, Pepi Labrador i Altea. Seran les encarregades de la inauguració del Conofest 2021 el pròxim 16 de desembre a Palma.

stats