Cinema
Cultura 11/08/2015

Leonardo DiCaprio serà "l'Hannibal Lecter del segle XIX" en la nova pel·lícula de Martin Scorsese

L'actor nord-americà va comprar fa cinc anys els drets del llibre d'Erik Larson sobre el doctor H.H. Holmes

Ara
1 min
Leonardo Di Caprio a 'El lobo de Wall Street'

BarcelonaLeonardo DiCaprio protagonitzarà la nova pel·lícula de Martin Scorsese sobre l'assassí en sèrie H.H. Holmes, conegut com el Doctor Henry Howard Holmes, després que l'estudi Paramount guanyés a Hollywood una subhasta molt agressiva per produir el projecte. Segons 'The Guardian' la pel·lícula s'està gestant des del 2010, quan l'actor nord-americà va comprar els drets del llibre d'Erik Larson 'The devil in the white city: Murder, magic and madness at the fair that changed America'.

L'actor ja prepara des de llavors el paper sobre l'assassí en sèrie més temut d'Amèrica, que 'The Guardian' anomena "l'Hannibal Lecter del segle XIX". Aquesta nova col·laboració de DiCaprio amb Martin Scorsese serà la sisena; han treballat junts a 'Gangs of New York', 'L'aviador', 'Infiltrats', 'Shutter Island' i 'El llop de Wall Street'.

H.H. Holmes va ser un hoteler a qui es va acusar de matar entre 27 i 200 persones, la majoria, dones joves que atreia cap al seu Hotel a Chicago. El llibre de Larson revela com convidava les víctimes al "castell mortal", on tenia una cambra de gas, un crematori i una taula de dissecció. El guionista de 'Capità Philips', Billy Ray, s'encarregarà d'adaptar el llibre basant el film en la relació que tenia Holmes amb l'arquitecte de l'Hotel World's Fair, construït el 1893.

stats