CINEMA
Cultura 15/03/2019

Lliurats els premis del Certamen de Curtmetratges de Muntanya

'Tsana Noro', 'La cueva de Vallgornera. Exploraciones sin límite' i 'The Grand Oasis' han estat els guardonats de l'edició d'enguany

E. N.
1 min
Els premiats del Certamen de Curtmetratges de Muntanya i Natura.

PalmaAhir vespre es varen lliurar els premis del Certamen de Curtmetratges de Muntanya i Natura que varen ser convocats amb motiu del 10è aniversari de la Mostra de Cinema de Muntanya de Palma.

El curtmetratge Tsana Noro, de Cati Lladó i Tomeu Rubí, va rebre el premi Federació Balear de Muntanya i Escalada, dotat amb un xec per valor de 350 € a bescanviar a Viatges Creus.

Alícia Gallardo i Joaquín Pérez varen ser els guanyadors del premi Kenia Outdoor al Millor Curt de Natura, dotat amb un val de 300 €, en material de muntanya, per La Cueva de Vallgornera. Exploraciones sin límite.

Per últim, el premi a Millor Fotografia el va rebre el curt The Grand Oasis, de Tomeu Santandreu, a qui s’ha atorgat una càmera outdoor valorada en 200 €.

La convocatòria d’aquests premis ha estat una de les novetats de la mostra d’enguany. El seu objectiu és promoure la producció i difusió de documentals de curta durada i materials audiovisuals sobre temes relacionats amb la muntanya (alpinisme, expedicions, escalada, excursionisme, espeleologia...) i la natura (biodiversitat i paisatge).

stats