Cultura 13/12/2021

Kakkmaddafakka, el primer gran cap de cartell internacional de la Mobofest 2022

El festival anuncia la presència dels noruecs a Lloret de Vistalegre, que ja havien de venir el 2020, i posa a la venda un nou lot d'entrades

1 min
La banda d'indie pop noruega Kakkmaddafakka.

PalmaHan passat per un munt de ciutats europees, han arribat al Japó i Mèxic, i a la seva llista de llocs on han fet sonar les seves cançons d'aquí a uns mesos hi podran afegir Lloret de Vistalegre: la banda noruega Kakkmaddafakka serà a la Mobofest en l'edició del 2022. Els nòrdics estaven confirmats per a l’edició del 2020, que es va haver de cancel·lar per la pandèmia. 

Conegut mundialment -té sis discos publicats i un d'enregistrat en directe-, Kakkmaddafakka és un grup d’indie pop totalment efervescent. A l'escenari, tenen una energia que fa encendre el públic. Alguns dels seus grans hits són Restless, Forever Alone, Naked Blue i Galapagos.

Així, de moment, el cartell de la Mobofest inclou ja Kakkmaddafakka, Saïm i Salvatge Cor. Aquests dos darrers grups són els dos primers que l'organització del Mobofest va revelar del seu cartell. El festival tindrà lloc els dies 29 i 30 de juliol a Lloret de Vistalegre, al mateix recinte que l’any passat.

Aquest dilluns, a més, s'ha posat a la venda alhora el quart lot d’entrades a 39 euros pel festival complet. Els tres primers lots posats a la venda ja s’han exhaurit.  

stats