Cinema
Cultura 17/07/2013

'Història de la meva mort', d'Albert Serra, participarà al Festival de Locarno

El romanès Cornelius Porumboiu, el japonès Kiyoshi Kurosawa i el coreà Hong Sang-Soo competiran amb el cineasta de Banyoles pel Lleopard d'Or

Ara
1 min

BarcelonaEls rumors apuntaven primer cap al Festival de Canes, després cap al de Venècia. Però finalment ha sigut el Festival de Locarno, que se celebra del 7 al 17 d'agost, el que s'ha emportat la nova pel·lícula d'Albert Serra, 'Història de la meva mort'. El nou film del cineasta de Banyoles, el primer després d''El cant dels ocells', competirà al festival suís pel Lleopard d'Or amb les noves cintes de directors tan reconeguts com el coreà Hong Sang-Soo ('Our Sunhi'), el japonès Kiyoshi Kurosawa ('Real'), el romanès Cornelius Porumboiu ('When Evening Falls on Bucharest or Metabolism') i la francesa Claire Simon ('Gare Du Nord').

El Festival ja va projectar l'any passat la correspondència filmada que Albert Serra va mantenir amb l'argentí Lisandro Alonso, 'El senyor ha fet en mi meravelles') i la sèrie de 14 episodis 'Els noms de Crist', un encàrrec de Serra per al MACBA.

Fora de competició, a la Piazza Grande, el Festival projectarà títols de perfil més comercial com 'About Time', la comèdia de viatges en el temps dirigida per Richard Curtis ('Nothing Hill'), el film d'acció de Baltasar Kormaku '2 guns', 'Wrong Cops' de Quentin Dupieux i 'We're the Millers', de Rawson Marshall, amb Jennifer Aniston.

stats