Música
Cultura 01/07/2022

Es Gremi, estudi improvisat de C. Tangana després del Mallorca Live

L'artista i Alizz van publicar un missatge a les xarxes socials després de les seves actuacions al festival demanant si algú tenia un lloc per gravar, perquè estaven "inspirats"

ARA Balears
1 min
C.Tangana gravant a Es Gremi.

PalmaLa inspiració pot arribar en qualsevol moment. Fins i tot quan tornes de fer un concert en el Mallorca Live Festival a les 3 de la matinada. Això és el que els va passar a C. Tangana i Alizz el cap de setmana passat i van decidir demanar ajuda a través de les xarxes per trobar un local on deixar volar la seva creativitat. Aquest lloc va ser Es Gremi.

Com es pot veure a la publicació de l'establiment, els dos artistes van utilitzar les seves instal·lacions i van gravar un nou tema. A més de desitjar que la nova cançó sigui "un èxit", Es Gremi remarca que "és un plaer ser-hi per als artistes".

C. Tangana va ser un dels encarregats d'inaugurar el festival amb més impacte i ressò de l'illa. El xou d'El Madrileño no va deixar espai per desconnectar i van sonar totes les que havien de sonar: Demasiadas mujeres, Tú me dejaste de querer, Nunca estoy i Comerte entera, entre d'altres. Cal recordar que durant el cap de setmana que va durar el festival, es van congregar 72.000 persones a l'antic Aquapark de Calvià.

stats