GENT
Cultura 17/08/2011

Expulsen Gérard Depardieu d'un avió per orinar al passadís

L'actor francès, que segons alguns testimonis mostrava evidents signes d'embriaguesa, va intentar anar al bany durant la fase d'enlairament i quan l'hostessa li va negar l'accés va orinar a la moqueta

Efe
2 min
Gérard Depardieu

París p { margin-bottom: 0.21cm; } L'actor francès Gérard Depardieu va deixar atònits als passatgers d'un vol de Citijet, filial regional d'Air France, quan va orinar ahir a la nit, en el passadís d'un avió amb destinació a Dublín, va relatar una passatgera a l'emissora francesa Europe 1. Segons la versió de la passatgera, l'actor va voler accedir al bany durant la fase d'enlairament, i quan l'hostessa li va negar el pas per raons de seguretat, Depardieu es va baixar la bragueta i va orinar sobre la moqueta de l'avió, en evident estat d'embriaguesa.

"Vull pixar, vull pixar", va insistir l'intèrpret de 62 anys abans de fer-ho en el vol AF 5010, que cobria la ruta París-Dublín amb 94 passatgers a bord. L'hostessa va comminar Depardieu a esperar un quart d'hora, fins que l'avió s'hagués enlairat: "El bany està tancat, no puc ajudar-lo", va dir l'hostessa, segons l'emissora, mentre l'actor insistia que no podia esperar.

La companyia aèria francesa ha confirmat a Efe que en aquest vol va haver-hi "un incident" protagonitzat per Depardieu, però no ha volgut aportar més detalls; només que el vol va acabar tenint un retard de gairebé dues hores després que l'aparell fes mitja volta. Els mitjans francesos han afegit que van fer baixar de l'avió el protagonista de Cyrano de Bergerac escortat per personal de la companyia. "Com haureu llegit en les notícies, aquest matí estem ocupats netejant el terra d'un dels nostres avions", va bromejar Citijet al seu Twitter.

L'actor, per la seva banda, va restar importància a l'incident que, segons diu el seu entorn, ha estat distorsionat pels mitjans de comunicació. Gent pròxima a Depardieu ha explicat als mitjans francesos que l'actor va orinar en una ampolla després que l'enlairament s'endarrerís en més de vint minuts, per la qual cosa no va poder aguantar. Aquestes mateixes fonts precisen que, mentre intentava orinar a l'ampolla, al francès se li van escapar unes gotes, i que per això es va embrutar la moqueta de l'aparell.

També han confirmat que Depardieu va ser convidat a abandonar l'avió, però neguen que hi hagués cap incident i asseguren que l'intèrpret va prendre el següent vol amb destinació a Dublín. L'entorn de l'actor que dóna vida a Obèlix al cinema assegura que no havia tastat ni una gota d'alcohol i que estava acompanyat de l'actor Edouard Baer, amb qui viatjava a la capital irlandesa per participar en el rodatge de la tercera pel·lícula de la saga d'Astèrix: Astèrix i Obèlix: God save Britannia.

stats