Cultura 21/03/2021

'Aquell carrer' i 'Paradís' fan doblet als premis de l'ATAPIB

L'associació, que entregarà els guardons dia 5 d'abril al teatre Sa Societat (Calvià), donarà un premi especial a Rafel Lladó per la seva trajectòria artística

1 min
Sergi Baos, dramaturg i intèrpret de 'Paradís', a l'escenari

L’Associació de Teatres i Auditoris Públics (ATAPIB) de les Balears ja ha anunciat quins són els projectes escènics premiats del 2020, un guardons que entregarà el pròxim 5 d'abril al teatre Sa Societat (Calvià). Així, Sergi Baos guanya el premi a millor interpretació masculina per l'obra Paradís; pel mateix títol, l'actor també aconsegueix el guardó a la millor dramatúrgia, ja que és l'autor del text.

El director d'Aquell carrer, Ferran Utzet, s'endú el premi a la millor direcció. Aquesta obra, protagonitzada per Catalina Florit i Toni Gomila, i produïda per Produccions de Ferro, es queda amb el guardó a millor espectacle. Per la seva feina a l'obra Anar a Saturn i tornar (un text de Marta Barceló), l'actriu Marga López recollirà el premi a millor interpretació femenina.

A més a més, l'ATAPIB donarà el seu premi especial a Rafel Lladó per tota la seva trajectòria artística com a escenògraf. Els guardons es lliuraran després de veure una funció de Paradís, que començarà a les 18 hores.

stats