Música
Cultura 24/01/2024

Greta Fernández, presidenta del jurat i Alizzz, cap de cartell de la 14a edició de l'Atlàntida Film Fest

Està previst que la mostra musical i cultural es faci del 20 al 28 de juliol a diverses seus arreu de Mallorca que encara s'han d'anunciar

ARA Balears
1 min
Cartell de la 14a edició de l'Atlàntida Film Fest

PalmaL'Atlàntida Film Fest ha fet públiques aquest dimecres les primeres confirmacions musicals, novetats i sorpreses de la 14a edició de la mostra. A través d'un comunicat han detallat que l'actiu Greta Fernández serà la presidenta del jurat i Alizzz serà el cap de cartell musical. A més, també han anunciat la participació d'Alfred García i Julietta.

El director del festival i de la plataforma Filmin, Jaume Ripoll, ha explicat que en les pròximes setmanes faran públic qui seran els altres artistes que participaran en el festival, a més d'altres sorpreses i confirmacions. Ripoll ha aprofitat la presentació de les primeres novetats per agrair a la societat mallorquina i a les institucions "la mostra de confiança" i ha celebrat que hagin pogut presentar la 14a edició de l'Atlàntida Film Fest en "un escenari tan important i amb tant de potencial com és Fitur".

D'altra banda, Ripoll ha explicat que el cartell de l'edició d'enguany ha estat dissenyat per l'artista mallorquina Claire O'kefee.

Cal recordar que la 14a edició de l'Atlàntida Film Fest es farà del 20 al 28 de juliol d'enguany i hi haurà activitats i concerts a diverses seus arreu de Mallorca que encara s'han d'anunciar. A més, han recordat que la ja habitual edició online estarà disponible a Filmin entre el 20 de juliol i el 20 d'agost i que l'objectiu principal d'aquesta oferta és aconseguir que la mostra musical i cultural pugui arribar a espectadors de tot l'Estat.

stats