Política Cort 22/12/2023

El PP aprova, amb el suport de Vox, els pressupostos de Cort per al 2024

“Per primera vegada, després de vuit anys, hi ha un projecte de ciutat”, ha declarat el batle de Palma, Jaime Martínez, en acabar la sessió del ple extraordinari d'aquest divendres

1 min
El batle de Palma, Jaime Martínez, aplaudint-se mútuament amb la regidora d'Hisenda, Mercedes Celeste.

PalmaEl Partit Popular ha aprovat definitivament, amb el suport de Vox, els primers pressupostos d'aquesta legislatura al capdavant de l'Ajuntament de Palma. Les partides elaborades pels populars han tirat endavant aquest divendres, en un ple extraordinari de menys d'una hora, amb els vots en contra de tota l'oposició.

El batle de Palma, Jaime Martínez, ha conclòs la sessió felicitant les festes als membres del Consistori i desitjant "que el 2024 sigui millor que el 2023". Aprofitant l'avinentesa, ha declarat que "amb la bona notícia que hem tingut avui, segur que el 2024 serà millor que el 2023, perquè, per primera vegada, després de vuit anys, hi ha un projecte de ciutat".

Els primers pressupostos del PP a Cort d'aquest mandat s'han aprovat, precisament, en una setmana farcida de polèmiques, tant per a l'equip de govern com per a l'oposició. El ple ordinari de desembre, aquest dijous, va acabar amb un foc creuat entre partits i amb peticions de dimissions de fins a sis membres del Consistori.

Finalment, a banda d'incrementar la crispació a la seu municipal, el ple es va saldar amb una única destitució, la de la portaveu de MÉS per Palma, Neus Truyol, com a presidenta de la comissió d'Urbanisme. Així ho va aprovar l'equip de govern, amb una moció presentada per Vox a la qual el PP va donar suport.

stats