Política
Política Cort 20/02/2024

Truyol: "Si no ets turista, gran promotor immobiliari o especulador, no ets prioritari per al PP i Vox a Palma"

MÉS per Palma denuncia que el govern de Cort tenia un pressupost de sis milions per a polítiques d'habitatge i n'ha deixat quatre sense executar

1 min
La portaveu de MÉS per Palma, Neus Truyol.

PalmaLa portaveu de MÉS per Palma, Neus Truyol, ha denunciat aquest dimarts la "deixadesa" del batle de Palma, Jaime Martínez, en polítiques d'habitatge perquè "el Patronat de l'Habitatge, des que ha entrat a governar el PP, ha deixat de fer polítiques per millorar l'habitatge públic i de donar subvencions als particulars que volien arreglar ca seva". Segons ha explicat Truyol, el Patronat tenia un pressupost de sis milions d'euros per al 2023 i va acabar l'any amb un romanent de quatre milions d'euros. "El PP no fa polítiques d'habitatge. La realitat és que paralitza projectes importants per a les persones. Si no ets turista, gran promotor immobiliari o especulador, no formes part de les prioritats del govern del PP i Vox a Palma", ha afegit.

Barris vulnerables

El partit de l'oposició ha posat com a exemple la "paralització" de les subvencions per a la rehabilitació de cases particulars a barris vulnerables, "per a les quals el 2023 l'Ajuntament disposava d'un milió d'euros, i no ha executat res". En aquest sentit, ha assegurat Truyol, "no ha donat cap subvenció a les famílies per arreglar ca seva, per a obres com posar un ascensor, arreglar terrats o altres millores destinades a les comunitats de veïns" als barris de Son Gotleu, el Camp Redó, Verge de Lluc, Son Ximelis, la Soledat Nord, la Soledat Sud i Nou Llevant". Pel que fa a les obres de rehabilitació i millora d'habitatges municipals on viuen famílies vulnerables, "hi havia dos milions d'euros disponibles i no han fet res".

stats