Novetats cotxes
Suplements 06/07/2023

Toyota amplia la seva garantia fins als 15 anys o els 250.000 quilòmetres

Forma part de la campanya Toyota Relax i només exigeix efectuar les revisions del vehicle als tallers oficials de la marca

2 min
Toyota amplia la seva garantia fins als 15 anys o 250.000 quilòmetres

Quan algú decideix comprar un cotxe nou afronta una gran despesa, especialment en els temps que corren. Els preus dels vehicles no paren de pujar, motiu pel qual habitualment els clients analitzen fins al darrer detall per tal d'encertar el màxim possible amb la seva compra. Però, malgrat tot, la fiabilitat del vehicle és un factor extern que s'escapa del control del conductor, fins i tot en marques amb una reputació impecable en aquest sentit.

Per tal d'evitar aquestes preocupacions als seus clients, Toyota, un fabricant que ja de per si destaca per la seva elevada fiabilitat, acaba d'anunciar que amplia la garantia dels seus vehicles de 10 a 15 anys i de 185.000 a 250.000 quilòmetres. Unes xifres realment elevades que fan que la famosa garantia de 7 anys de Kia sembli insuficient.

La garantia passa de 10 a 15 anys i de 185.000 a 250.000 quilòmetres

Només cal passar les revisions al servei oficial

Per beneficiar-se d'aquesta llarga garantia, Toyota només exigeix que els propietaris efectuïn les revisions dels vehicles a la xarxa oficial de concessionaris, cosa lògica i que habitualment també demanen els fabricants que ofereixen garanties molt inferiors a la de la marca japonesa. A més, el nou programa d'extensió de garantia està obert a qualsevol model de Toyota, fins i tot si no ha fet anteriorment cap manteniment a la xarxa oficial de concessionaris. Això sí, en aquest cas el fabricant nipó demana que el vehicle en qüestió superi una "revisió de salut" prèvia.

Per beneficiar-se d'aquesta ampliació només cal efectuar les revisions al servei oficial

Aquesta revisió, que la marca denomina oficialment Toyota Relax, se centra en inspeccionar l'estat general del vehicle (components mecànics i electrònics) per assegurar-se que estan en bon estat i que el seu funcionament sigui correcte. Per tant, gràcies a aquesta revisió és possible oferir l'extensió de garantia als clients que no tinguin el llibre de revisions completament segellat o no hagin passat des de fa anys el manteniment a la xarxa oficial de concessionaris de la marca.

Tot plegat és una campanya promocional que demostra l'enorme confiança que Toyota té en els seus vehicles. El programa Toyota Relax es va estrenar l'abril de l'any 2021 amb l'objectiu d'oferir als clients de la marca un plus a la garantia oficial de 3 anys o 100.000 quilòmetres que cobria qualsevol anomalia de fabricació (incloent-hi els materials i la mà d'obra) i de 5 anys o 100.000 quilòmetres per als components del sistema híbrid dels models que fessin servir aquest tipus de propulsió. Ara aquesta garantia pot arribar als 15 anys o 250.000 quilòmetres.

stats