Novetats
Suplements 07/04/2021

Seat mostra la primera imatge dels nous Arona i Ibiza

La marca del Baix Llobregat ensenya el 'restyling' o actualització de mitja vida comercial dels actuals Arona i Ibiza, que es presentaran oficialment la setmana vinent

1 min
Arona i Ibiza

Tot i que Seat no presentarà l’aspecte definitiu dels nous Arona i Ibiza fins al 15 d’abril, ja n'ha publicat una primera imatge o render on avança alguns detalls estètics del restyling dels dos models.

Per les poques coses que podem veure en aquesta primera imatge oficial, ja podem avançar que el frontal de l’Arona integrarà uns nous fars antiboira rodons, seguint els passos del Cupra Formentor, i estrenarà noves calandres més prominents i para-xocs inferiors més estilitzats, seguint l’estela del nou llenguatge estètic que incorporen els nous Seat León i Tarraco.

Del Seat Ibiza, per la seva banda, només es pot avançar que estrenarà una nova tipografia a la part posterior, seguint l’estil de lletra lligada, que en diria un mestre d’infantil, ja estrenat amb l’actual León. A més, aquesta primera imatge confirma que l’Ibiza mantindrà una versió FR, per bé que encara no en sabem la potència definitiva.

Sí que queda clar que els nous Arona i Ibiza renunciaran als motors dièsel i, de moment, faran servir els motors gasolina 1.0 TSI i 1.5 TSI, a banda de les versions de gas natural o TGI. També podria ser que els nous Arona i Ibiza estrenin unes noves versions semihíbrides o mild hybrid associant un generador de 48 V al motor de combustió, i ja es poden descartar les versions híbrides endollables o PHEV en aquests models, que si acaben arribant en un futur serà ja en una nova generació, prevista entre el 2024 i el 2026.

stats