Seduccions ocasionals
Suplements 30/06/2022

Roba de bany per a tothom

Aquesta temporada les opcions són variades i aptes per a cada cop més tipus de cossos. Cintures altes, biquinis no microscòpics i parts de dalt amb dobles subjeccions

i
JOAN CALLARISSA
2 min
Una proposta florals per a l'estiu

River Island

Amb tirants amples i fet amb un 20% d’elastà, aquest còmode banyador en marró clar i fosc resulta que no caduca per culpa de les modes. Està a la venda a Asos.

La proposta amb estampat geomètric

Bohodot

La firma barcelonina proposa aquest banyador en teixit de piqué fet amb més d’un 70% de materials reciclats. Amb tirants regulables, el sostenidor es pot cordar a tres amplades.

Una proposta de Bohodot

Oysho

Amb unes calcetes de cintura alta, aquest biquini permet a les dones que el portin sentir-se més cobertes que amb altres opcions. La part de dalt està doblement subjecta: a l’esquena i al coll.

El biquina de ratlles

Lefties

Amb un verd menta molt actual, aquest banyador de part superior recta resulta còmode i elegant a parts iguals. A més, té un particular toc retro que mai passa de moda.

El menta és un dels colors de l'estiu

Esprit

Les ratlles marineres són un clàssic ideal perquè mai passen de moda. La marca ha dissenyat aquest banyador, amb una obertura sexi al maluc, en altres tons a banda del blau.

Una altra proposta amb ratlles marineres

Kiabi

Aquest vibrant banyador groc incorpora dos tirants gruixuts regulables que maximitzen la seva comoditat. A més, la firma el comercialitza fins a la talla XXL.

Una proposta groga per a l'estiu
stats