Seduccions ocasionals
Suplements 02/09/2022

És l'hora de mirar l'hora!

Quan arriba el nou curs ens adonem que el rellotge és el nostre aliat perquè abandonem la calma de la platja per tornar al ritme frenètic dels dies feiners. Perquè no sigui tan feixuc mirar l’hora, us fem propostes per a tots els gustos.

2 min
La firma catalana Tous acaba de llançar el seu model Vibrant Sun, el més sostenible de tots. Està fet amb plàstic reciclat i amb niló recuperat del mar i reciclat. La corretja és de polièster reciclat i es carrega amb llum solar. Es pot mullar.
Metàl·lic
Aquest model en malla metàl·lica de la firma nord-americana Fossil us pot acompanyar cada dia. Perquè el material és resistent i perquè queda bé amb tot. A més, també té cronògraf.
Respectuós
Els suïssos Ulysse Nardin han llançat el Diver The Ocean Race, fet majoritàriament de xarxes de pesca reciclades. A més, els materials per fer la caixa estan obtinguts en un 95% a màxim 30 quilòmetres de la seva fàbrica, al poble de Neuchâtel.
Etern
El Quaranta Quattro eSteel Blu Profondo de la firma italiana Panerai és etern pel seu color i també per la seva factura. El seu icònic bisell quadrat i arrodonit és d’acer i ceràmica. Es pot submergir 300 metres.
Creatiu
La firma Swatch fa dècades que ens sorprèn. Una de les seves últimes creacions ha sigut aquest Fresh Orange, un dels més voluminosos de la marca. La corretja és de silicona i, a banda de cridaner per la seva completa esfera, també és resistent a l’aigua.
Refinat
La firma Tommy Hilfiger aposta per un estival to turquesa amb aquest rellotge d’acer inoxidable. D’una mida apropiada per a un canell prim, el rellotge és una versió actualitzada d’un clàssic que millorarà qualsevol look informal.
Innovador
El Defy Extreme E Desert X Prix Edition de Zenith amb indicació de les centèsimes de segon està inspirat en el ral·li elèctric Extreme E de Neom. La caixa està feta de fibra de carboni i titani. La corretja groga està confeccionada amb pneumàtics reciclats
Atrevit
La firma francesa Zadig&Voltaire recorda que un rellotge metàl·lic no ha de ser avorrit en absolut. D’un profund i brillant verd ampolla i amb una calavera a les 12, el rellotge suposa un contrast irresistible per apartar de la domesticació qualsevol look formal.
stats