Seduccions ocasinals
Suplements 07/10/2022

Inspiració felina

Un clàssic que mai no mor, però que al mateix temps és atrevit i juganer

2 min
Molts cops optem per entorns neutres que no ens cansin amb els anys. Però perquè la casa no sembli un Airbnb sense personalitat, una catifa amb aquest estampat tigresc revisitat pot servir per animar l’ambient. La venen a Rugvista.es.

Les firmes de moda es passen la vida buscant elements que siguin atemporals. També nosaltres intentem adquirir sempre que podem alguna peça que ens faci una bona funció de fons d’armari. Però tant els uns com els altres, quan actuem amb aquest objectiu, solem acabar amb peces llises que –lluny de durar molt de temps– ens duren molt poc perquè no ens les posem de tan avorrides que són. Això no passa mai amb la inspiració felina, que és un clàssic que mai no mor, però que al mateix temps és atrevit i juganer. A més, serveix tant per decorar la casa com per vestir-nos per sortir al carrer.

Pop

Si hi ha uns felins que s’han revalorat són els gats. I és que internet els ha elevat a peces clau de la cultura pop. El gat de la foto  és un mem històric que a Printeval.com han convertit en tassa i en altres irresistibles objectes.

Històric

La inspiració felina és absolutament actual i al mateix temps històrica. A la firma de joieria Cartier ho saben perfectament. La seva mítica Panthère els acompanya des de fa dècades, però no deixa d’ocupar nous espais, com per exemple aquest modern rellotge, que inclou tota mena d’avenços tècnics.

Glamur

El felí que està més directament vinculat al glamur és Choupette, la famosa mascota del cèlebre modista Karl Lagerfeld. A la web del dissenyador l’han convertit en una estatueta daurada.

Seductora

Una casa que està decorada en blancs i/o negres segur que té un racó sense res d’especial que pot multiplicar el seu atractiu amb un pòster com aquest de Posterstore.es. Una mirada felina 100% seductora.

Elegància

Lleopards estampats sobre un fons de color grana vellutat. Què més es pot demanar si es busca una elegància atrevida? Aquesta funda de coixí de Shein salvarà una saleta d’estar de caure en l’avorriment.

Genials

Sempre lligades a les versions més avantguardistes de l’art, aquestes botes Vans SK8 mesclen la seva inherent modernitat amb l’estampat de lleopard. Una mescla que les fa irresistibles, per això sempre s’esgoten volant.

Especial

Vestits com aquest de Lecrane.com no necessiten res més. Sense gaires guarniments extres, garanteix una presència triomfal. A més, aquest estampat de lleopard sobre taronja pastel mai passarà de moda.
stats