Seduccions ocasionals
Suplements 08/02/2022

Cosmètica contra el fred

2 min
Imatge d'arxiu

L’arribada del fred no és gratuïta per a la nostra pell. La baixada de temperatures en redueix la hidratació, cosa que marca més les arrugues, produeix vermellors i en resseca la capa superior fins a emblanquir-ne el color habitual. Això passa a la cara, que està molt exposada, però també als llavis, a les mans i a la resta del cos. La cosmètica us pot ajudar a combatre el fred tant com un bon abric.

Llaminer

Els llavis tallats són una murga perquè couen i perquè són lletjos. Per evitar-ho, Yves Rocher proposa aquests pintallavis made in France amb gust de mora o xocolata fets a base de mantega de karité.

Lluminós

Nusa produeix a Espanya aquest sèrum hidratant en format roll-on. Es diu Glow Hero i resulta practiquíssim d’aplicar. Porta proteoglicans, que eliminen el to blanquinós que deixa el fred a la cara.

Pràctic

Sephora ven juntes aquestes quatre petites bromes facials pensades per hidratar, calmar i reparar la pell. La comoditat per portar-les a sobre és el seu gran què.

Diví

Amb ingredients naturals, aquesta crema espessa de la firma francesa Caudalie està pensada per a les pells més seques. Està enriquida amb oli d'ametlla, oli de llavor de raïm, oli de dàtil i mantega de carité sostenible.

Doble efecte

Els catalans Haan han convertit la nostra desinfecció de mans en un plaer tan visual com sensorial. El seu gel hidroalcohòlic porta àloe vera per no ressecar mentre desinfecta. Les aromes són de còctels. Cheers!

Natural

Si la hidratació porta algun element extra, multiplica els seus efectes. Weleda, pionera en la cosmètica ecològica, té una llet corporal de magrana que reafirma i regenera la pell.

Pur

En plena pandèmia va néixer Gotes Essentials. La firma proposa aquest oli vegetal d’argània marroquí “100% pur, natural i verge”. És ideal per a pells sensibles i escamades. Es pot trobar a Groau.com.

Poderosa

Hidratar-se la cara matí i nit és bàsic. Però a l’hivern s’hi pot afegir l’acció d’una mascareta sofisticada com aquesta de Valmont. La rosa mosqueta n’és l’ingredient clau.

Suau

Si quan et dutxes no et resseques la pell ja tens mitja partida guanyada. Això és fàcil amb el gel de dutxa dels barcelonins Mid/Night, amb romaní i oli essencial de moringa.
stats