Successos
Societat Successos 09/05/2023

En llibertat el motorista que va causar la mort d'un ciclista a Pollença després de donar positiu en drogues

El conductor va perdre el control del vehicle en un revolt i va envair el carril contrari

ARA Balears
1 min
El renou de les motos posa en perill la reproducció dels ocells

PalmaEl motorista que el passat divendres va envestir un grup de ciclistes a la carretera Ma-10 i va provocar la mort d'un d'ells, ha quedat en llibertat. A més, el conductor conduïa sota els efectes de les drogues. Segons han informat fonts properes als fets, el mateix dia dels fets, l'acusat va estar a l'hospital i en sortir, va passar ser Jutjat i va quedar en llibertat.

L'accident es va produir arran del xoc entre una moto i un grup de ciclistes a la carretera de la serra de Tramuntana. La Guàrdia Civil va detenir el motorista, de 61 anys divendres passat.

Segons va avançar Europa Press, el motorista, que va perdre el control del vehicle en un revolt, va envair el carril contrari i va envestir els tres ciclistes que venien de front. A causa de la col·lisió, un dels ciclistes, de 43 anys, va perdre la vida, mentre que els seus dos companys van sofrir lesions lleus i van ser traslladats en ambulància a un centre hospitalari. El motorista també va resultar ferit i va ser evacuat a l'hospital.

stats