Successos
Societat 29/04/2024

El cadàver de la dona de Manacor estava carbonitzat a una de les fogueres

El detingut ha estat traslladat a l'Hospital de Manacor i es valora la possibilitat que ingressi a psiquiatria

ARA Balears
2 min
El cadàver de la mare de l'assassí ha estat localitzat dins una foguera

PalmaUn dels dos cadàvers trobats aquest dilluns en una finca de Manacor ha estat trobat dins d'una foguera, segons han indicat fonts pròximes als fets. Malgrat que encara es desconeix la identitat d'aquestes dues víctimes, se sospita que són el germà i la mare de la persona que aquest matí ha estat detinguda per la Policia Nacional, en tenir coneixement dels fets.

L'entrada a la finca on han tingut lloc els fets

Cal recordar que aquest dilluns, passades les 9 hores, els Bombers de Mallorca han trobat el cadàver d'una persona en una finca a la qual han acudit després d'un avís per incendi. En trobar el cos sense vida, han donat avís a la Policia Nacional, que també s'ha personat en el lloc. A la seva arribada, els agents s'han trobat amb un home de 50 anys en estat nerviós, qui presumptament hauria originat el foc, i l'han detingut.

El Servei d'Emergències ha desplegat una carpa per treballar en la investigació del crim

L'arrestat ha estat traslladat a l'Hospital de Manacor per valorar la seva situació i procedir al seu ingrés a l''àrea de psiquiatria del centre, en cas que sigui necessari. Paral·lelament, els agents han fet una inspecció ocular a l'interior de l'habitatge, on han localitzat el segon cos sense vida, en aquest cas el d'un home. Ha estat el de la dona, presumptament la mare de l'arrestat, el que s'ha localitzat a l'exterior, dins una foguera. Les dues víctimes presenten signes de violència i l'autòpsia determinarà les causes de la defunció.

stats