Societat 07/06/2020

Impedeixen l'entrada a Mallorca d'una dona que volava des d'Alemanya

La Policia Nacional va comprovar que el motiu del seu viatge no estava justificat i, per tant, va tornar cap al seu país d'origen

Ara Balears
1 min
Avions estacionats a l'aeroport de Son Sant Joan

PalmaLa Policia Nacional va impedir ahir, dissabte, l'entrada a Mallorca d'una passatgera que volava des d'Alemanya. L'avió va aterrar a l'aeroport de Son Sant Joan de Palma durant el matí i procedia de Frankfurt. Els agents varen comprovar que el motiu del seu viatge no estava justificat i la varen fer tornar cap al seu país d'origen, indica la Delegació del govern espanyol en una nota.

Així mateix, durant la jornada d'ahir la Policia Local de Palma va aixecar 30 actes administratives. El motiu principal va ser per desobediència i no complir amb les restriccions establertes en l'estat d'alarma, que es va decretar dia 14 de març a causa de la crisi sanitària generada pel coronavirus.

Pel que fa a les arribades i sortides de vols, a l'aeroport de Palma es varen registrar ahir un total de 22 operacions. Varen arribar-hi 559 passatgers i en varen sortir 511, segons dades de la Guàrdia Civil. En concret, 3 dels vols varen ser internacionals i les 164 persones que arribaren a Mallorca hauran de passar la quarantena de 14 dies. Eivissa també va rebre 166 turistes, mentre que a l'aeroport de Menorca varen arribar 42 persones.

stats