Societat 07/10/2021

Ja són tres els cadàvers que ha trobat la Guàrdia Civil en aigües del sud de Mallorca

Un particular ha donat l'avís i el Servei Aeri de la Guàrdia Civil l'ha localitzat

ARA Balears
1 min
Far de Cap Blanc.

PalmaLa Delegació del govern espanyol a les Balears ha informat aquest dijous de la troballa de dos cossos més en avançat estat de descomposició. La Guàrdia Civil ha trobat el darrer a les 16.30 h en aigües al sud de Mallorca, a cala Figuera. L'avís l'ha donat un particular i hi han acudit Salvament Marítim, el Servei Marítim i l'Aeri del cos policial. Abans d'aquest, a les 9.13 h del matí, n'han trobat un altre, també en estat de descomposició, en aigües del sud de Mallorca, a prop del cap Blanc. Amb aquests, ja en són tres els cadàvers que troben en aquesta zona de l'illa en dos dies, després que ahir dimecres en trobessin un altre prop de Cabrera.

Cal recordar que des de dilluns hi ha tres persones desaparegudes del grup de 17 migrants que viatjaven en pastera cap a Mallorca. En total, els equips de salvament varen aconseguir rescatar 14 persones. Però per ara la Delegació del govern de l'Estat no ha establert cap relació entre aquests fets i els cossos trobats. Per això, fins a aquest dijous matí han mantingut el dispositiu de recerca, amb el Servei Aeri, un helicòpter de Salvament Marítim i una embarcació de la Guàrdia Civil cercant per aquella zona.

 Inicialment, la Delegació de govern va informar dilluns que havien trobat 17 cossos a l'aigua. Però més tard van aclarir que les persones que havien donat l'avís confongueren les armilles salvavides amb cadàvers. Les 14 persones rescatades van ser les que van informar que a la pastera on viatjaven hi havia 17 tripulants i que feia uns deu dies que navegaven.

stats