Societat 06/10/2021

Troben un cadàver en aigües de Cabrera que podria ser el d'un dels migrants naufragats dilluns

Salvament Marítim ha aconseguit rescatar 14 persones dels 17 tripulants, dos dels quals continuen desapareguts

ARA Balears
1 min
Un vaixell de Salvament Marítim.

PalmaLa Delegació del govern espanyol a les Illes Balears ha informat que Salvament Marítim ha trobat a les 14.56 h el cadàver d'una persona en avançat estat de descomposició en aigües de Cabrera, que podria ser d'un dels tres migrants desapareguts fa 48 hores. Els equips de salvament van aconseguir rescatar 14 persones aquest dilluns i van donar-ne per desaparegudes tres més, dues de les quals encara no s'han trobat.

Per ara, ha puntualitzat la Delegació del govern de l'Estat a les Illes, "no es pot ni confirmar ni descartar que aquesta persona estigui relacionada amb el naufragi d’una pastera dilluns capvespre", però es trobava en aigües de Cabrera, on també es van localitzar els altres tripulants amb vida.

Salvament Marítim i la Guàrdia Civil traslladen a hores d'ara el cos fins al port de Palma, on es preveu que arribi a les 17.15 h. Inicialment, la Delegació de govern va informar dilluns que havien trobat 17 cossos a l'aigua. Però més tard van aclarir que les persones que havien donat l'avís confongueren les armilles salvavides amb cadàvers. Les 14 persones rescatades van ser les que van informar que a la pastera on viatjaven hi havia 17 tripulants i que feia uns deu dies que navegaven.

stats