Societat 18/06/2022

Top tres polèmiques de Sonia Vivas

A.T.
1 min
Sonia Vivas

PalmaDes de la seva entrada a l'Ajuntament de Palma com a Regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas ha protagonitzat diverses polèmiques. Aquestes han estat per tres més destacades.

La campanya racista contra el racisme

La regidoria de Vivas ja va haver de fer marxa enrere un projecte a principi de legislatura. L’àrea va retirar una campanya contra el racisme –encarregada a l’entitat Espiral– el 2019 per racista i apologia de l’economia submergida: recomanava dir “hauré de pagar-te amb diners B”, en lloc d’”hauré de pagar-te amb diners negres”. 

Esbucar l’estàtua de Juníper Serra

Arran de la mort de George Floyd, un grup de manifestants va tomar l’estàtua de Juníper Serra a San Francisco. Davant això, Vivas va piular que “a Palma, pacíficament, hauria de ser igual”. Poc després, va aparèixer una pintada vandàlica al monument. 

La bel·ligerància dels homes amb penis petits

La regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI va acusar els “homes amb penis petits” de ser “més bel·ligerants”, també a través de Twitter. “El que no compleix, substitueix amb violència la seva mancança”, va dir Vivas, dient que això es deu a un “manament patriarcal”.

stats