Societat 09/11/2020

La regidora de Palma Sonia Vivas culpa els homes amb penis petits de ser més agressius

"El que no compleix, supleix amb violència la seva carència", afirma la responsable de Feminisme del Consistori

Ara Balears
2 min
La regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sònia Vivas

PalmaLa regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l'Ajuntament de Palma, Sonia Vivas, torna a protagonitzar una polèmica a Twitter per l'acusació als "homes amb penis petits" de ser "més bel·ligerants". "El que no compleix, substitueix amb violència la seva carència", ha deixat anar Vivas, que ho justifica dient que això es deu a un "manament patriarcal". En menys d'una hora la piulada ja havia provocat centenars de respostes i comentaris.

"Els homes amb penis petits solen ser més bel·ligerants. Es deu que el manament patriarcal valora molt la mida dels genitals masculins i l'associa a la idea de potència i fortalesa. El que no compleix, supleix amb violència la seva carència", ha piulat Vivas. Poc després, ha insistit, com justificant-se: "És el manament patriarcal. No el meu propi. Abraçades".

Després de tota la polèmica que ha generat la publicació, Vivas ha continuat parlant del tema i ha afegit un nou tuit al seu compte oficial. En aquesta ocasió, la regidora ha anunciat que durà a terme una conferència per parlar sobre "la masculinitat i els penis".

Vivas és molt activa a Twitter, on ja ha obert diverses polèmiques. Una de les últimes va ser per una piulada en què reclamava que s'enderrocàs l'estàtua de Juníper Serra que hi ha a la plaça de Sant Francesc de Palma, però "pacíficament". Ho va dir arran de les protestes als EUA contra el racisme, que varen dur un grup de manifestants a esbucar l'estàtua del missioner mallorquí al Golden Gate Park de San Francisco.

Cal recordar que a la regidora, expolicia local de Palma i denunciant de casos de corrupció al cos, la va denunciar un sindicat policial acusant-la per una piulada on afirmava que havia vist com alguns agents "tiraven una prostituta al contenidor dels fems".

stats