Gairebé la meitat de les terrasses inspeccionades a Palma incompleixen la normativa

La unitat de vigilància mediambiental de la Patrulla Verda ha visitat 463 locals amb terrassa entre els mesos de maig i juny i ha aixecat 272 actes a 230 establiments

La Policia Local de Palma ha informat avui que gairebé el 50% dels establiments inspeccionats en la campanya d'ocupació de la via pública incompleixen la normativa municipal.

La unitat de vigilància mediambiental de la Patrulla Verda ha visitat 463 locals amb terrassa entre els mesos de maig i juny i ha aixecat 272 actes a 230 establiments per cometre infraccions, segons ha explicat la Policia Nacional en un comunicat.

En 102 ocasions els establiments no varen mostrar la llicència, 55 terrasses varen superar l'espai d'ocupació, 36 tenien elements fora de l'espai permès, 38 no tenien la fitxa tècnica visible, 37 s'excedien en els horaris autoritzats i 4 obstaculitzaven la via pública.

El propòsit d'aquest operatiu és comprovar l'espai delimitat per a les terrasses, les llicències i les fitxes tècniques dels establiments i els obstacles que puguin impedir el pas.

La campanya d'inspecció de la via pública continuarà vigilant el compliment de les ordenances municipals durant els mesos vinents a tota la ciutat. 

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF