Societat 01/04/2022

La targeta ciutadana es podrà recarregar per internet a final d'estiu

El nou sistema també permetrà vendre títols de transport en targetes de prepagament

ARA Balears
1 min
Un bus de l'EMT de Palma.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha anunciat aquest divendres que els usuaris de l'EMT podran recarregar la targeta ciutadana a través de la web de l'EMT Palma a final d'estiu. Segons han explicat, a través d'un comunicat, el Consell d'Administració ha aprovat l'adjudicació del servei que permetrà recarregar la targeta en línia amb un pressupost d'1.355.200 euros.

Segons ha detallat el Consistori, l'empresa encarregada del servei de recàrrega i distribució de les noves targetes, així com la seva venda i validació, serà Prepay Technologies SA. En el comunicat ha explicat que aquesta empresa ha desenvolupat una passarel·la única de pagament per a totes les recàrregues de la targeta ciutadana.

L'empresa adjudicatària també s'encarregarà de substituir les 11 màquines de recàrrega de targeta ciutadana que hi ha en diverses parades de l'EMT Palma per altres de noves. Aquestes noves màquines permetran no només la recàrrega de la targeta ciutadana, sinó que també podran vendre títols de transport en targetes de prepagament. A més, s'instal·laran fins a 14 noves màquines de venda i recàrrega en diverses parades de l'EMT Palma.

stats