Societat 05/05/2020

L'Ajuntament de Palma tancarà carrers per ampliar les zones de passeig durant la desescalada

La regidora de Model de Ciutat, Neus Truyol, diu que l'àrea de Mobilitat treballa en aquesta línia però que no pot detallar quines seran les vies

K. O.
1 min
Primer dia que es permet sortir a fer esport i a passejar

PalmaL'Ajuntament de Palma tancarà al trànsit alguns carrers de la ciutat per ampliar les zones de passeig i facilitar el compliment de les mesures de distanciament social durant la desescalada, segons ha explicat aquest dimarts la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol.

L'àrea de Mobilitat està treballant en aquesta línia, com ja s'està fent a altres ciutats, però Truyol no ha volgut detallar quines seran vies afectades perquè "és una proposta que encara s'està tramitant".

La mesura permetria evitar aglomeracions en els punts més transitats de Palma ara que als matins i els horabaixes està permès sortir al carrer. De fet, Cort ja va prendre una decisió similar la setmana passada quan va obrir dimecres els 44 parcs de barri, tot i que manté les zones de jocs infantils precintades.

L'obertura pretenia afavorir el compliment de les mesures de distanciament físic ara que els menors acompanyats d'un adult poden sortir al carrer i que ja es pot sortir a fer esport i passejar.

stats