Societat 30/04/2024

Més de 60 entitats socials mostren suport a la Diada per la Llengua d'aquest diumenge

L'OCB ha fet una crida a la ciutadania perquè es mobilitzi en defensa dels drets lingüístics

ARA Balears
1 min
Més de 60 entitats socials donaran suport a la Diada per la Llengua.

PalmaMés de 60 entitats i plataformes de la societat civil de Mallorca han mostrat el seu suport a la Diada per la Llengua convocada per l'Obra Cultural Balear (OCB), que es farà el diumenge a la plaça Major de Palma a les 18 h.

Segons ha recollit Europa Press, l'OCB ha fet una crida a la ciutadania perquè es mobilitzi en defensa dels drets lingüístics i demanar polítiques públiques que respectin "el consens estatuari", sota el lema 'Sí a la llengua!'. Entre les plataformes que s'han unit a la iniciativa hi ha el GOB, l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC), l'Assemblea de Docents, la Federació d'Associacions de Veïns de Palma, l'STEI Intersindical, CCOO Balears, UGT Balears i la Unió de Pagesos de Mallorca.

Així mateix, entre molts altres, han mostrat el seu suport a la convocatòria la Federació d'Associacions de Famílies d'Alumnes de Mallorca (FAPA Mallorca), la Fundació Iniciatives del Mediterrani, Palma XXI, la Plataforma per la Llengua, la Unió de Cooperatives de Feina Associada de les Balears (Uctaib), Veus Feministes o l'Associació d'Actors i Actrius Professionals de les Balears (Aaapib).

stats