Successos
Societat 30/04/2024

La Policia torna a la finca del doble crim de Manacor per fer noves comprovacions

El detingut per presumptament haver matat la seva mare i el seu germà, podria passar a disposició judicial aquest dimecres

ARA Balears
1 min
Efectius de la Policia Nacional i del Servei d'Emergències es varen desplegar a la finca.

PalmaAgents de la Policia Científica i del Grup d'Homicidis han tornat aquest dimarts a la finca del doble crim de Manacor per cercar noves pistes i dur a terme noves inspeccions i comprovacions sobre el terreny. A més, l'home que va ser detingut aquest dilluns per, presumptament, haver matat la seva mare i el seu germà en una finca de Manacor podria passar el dimecres dematí a disposició judicial als jutjats del municipi. L'autor del crim, que va ser detingut després que es trobassin dos cadàvers a la finca en qüestió, continua ingressat a l'hospital Son Espases, on va ser traslladat aquest dilluns a la nit. La investigació continua oberta.

Quant als fets, aquests varen tenir lloc el dilluns al voltant de les 9 h, quan efectius dels Bombers de Mallorca varen acudir a una finca després de rebre un avís per incendi. Allà varen trobar el primer cos, el de la dona, que estava carbonitzat en una de les fogueres. Els bombers varen avisar la Policia Nacional, que també es va desplaçar a la ubicació, on varen trobar el presumpte autor de l'homicidi i qui hauria originat el foc, en estat nerviós. L'home va arremetre contra els policies amb un bidó de benzina i una torxa artesanal, tot i que els agents varen poder neutralitzar-lo i el varen detenir.

Els agents varen procedir a la inspecció del domicili, on varen localitzar el segon cos sense vida, en aquest cas un home. Les víctimes presenten signes de violència i s'espera que l'autòpsia determini les causes de les morts.

stats