Societat 16/02/2018

El Sindicat Alternativa Docents recorda que el govern de Bauzá va introduir l'elecció de llengua i va fracassar

També han criticat que tornin emprar el tema lingüístic per tapar altres problemes com la corrupció

Ara Balears
1 min
Reunió a Madrid per tractar temes d'educació

Palma"A les Illes Balears el govern del PP, ja va introduir l'elecció de llengua i el resultat va ser aclaparador, les famílies triaren l'escolarització en català, el que recolza la tasca docent feta fins ara", ha manifestat avui de matí el Sindicat Alternativa de Docents.

El sindicat ha recordat que l'aplicació del TIL "molt enfora de voler millorar l'aprenentatge de l'anglès tenia una clara intenció de fer retrocedir el català a les aules, quan no existia cap problema com bé demostren els estudis PISA, que diu que les comunitats plurilingües obtenen millors resultats en castellà que les monolingües".

"El problema real del sistema educatiu no és la llengua, és la manca de finançament i altres, però no la llengua", han afegit.

Ple sindicat, "ara el PP i Ciutadans, tornen a utilitzar el tema lingüístic per crear un problema inexistent, per tapar altres problemes com és el de la corrupció".

També han volgut recordar que la Llei de normalització i el decret de mínims que es va redactar el Govern del PP i que va comptar amb el consens de tots els partits polítics.

stats