Societat 16/03/2018

Sancionats dos establiments per abocaments il·legals a les Platges de Comte de Sant Josep de sa Talaia

Les multes ascendeixen a 5.000 euros per cada establiment

Ara Balears
1 min
Sancionats dos establiments per abocaments il·legals a les Platges de Comte de Sant Josep de sa Talia

L'Ajuntament de Sant Josep ha sancionat dos establiments, un d'És Canar i un altre des Port des Torrent, per abocaments il·legals a les platges de Compte.

Les multes ascendeixen a 5.000 euros per cada establiment, per llançar en aquest entorn natural diferents tipus de materials, com enderrocs, mobles, aparells elèctrics, ferralla i vidres.

La denúncia d'una ciutadana va alertar dels abocaments a la Regidoria de Medi ambient. La recerca va permetre la identificació dels seus responsables i la imposició de les sancions per realitzar abocaments de residus en zones no habilitades.

Des del Consistori han destacat la "bona predisposició dels propietaris", que van procedir a la neteja dels terrenys i es van comprometre a prendre mesures amb la finalitat d'evitar nous abocaments. L'Ajuntament també ha volgut recordar que existeixen deixalleries i punts verds per a la gestió dels residus, i ha anunciat que s'estan duent a terme labors de vigilància "per intentar evitar que es repeteixin aquestes males conductes".

stats