Temporal
Societat 16/11/2023

S'aproxima a les Balears un front polar amb pluja

Aquest front polar afectarà totes les Illes, però especialment Menorca i Mallorca

ARA Balears
1 min
Temporal en el passeig Marítim de Palma

PalmaL'arribada d'un front polar el pròxim dimarts comportarà un considerable descens de les temperatures a les Balears. Segons ha avançat l'Aemet, el descens de temperatures anirà acompanyat de ruixats que podrien ser intenses. Aquest canvi de temps arriba després de dies de temperatures per sobre de la mitjana durant el mes de novembre.

Si aquests dies s'ha arribat a temperatures al voltant dels 24 graus a l'interior de Mallorca, amb l'arribada d'aquesta massa d'aire fred del nord d'Europa els termòmetres baixaran de sis a vuit graus. Així, les temperatures quedaran per sota dels 20 graus, dins dels valors normals per a aquestes dates, o fins i tot per sota.

Aquest front polar afectarà totes les Illes, però especialment Menorca i Mallorca. Mentrestant, el vent bufarà de component nord. No s'espera un temporal important de vent, si bé a Menorca és on tindrà major incidència. Fins a l'entrada del front, els pròxims dies, les Balears continuaran amb temperatures altes. Durant la matinada i les primeres hores del matí pot haver-hi boira i bancs de boira, a més de niguls baixos. Si més no, es dissiparan amb la sortida del sol.

stats