Les restriccions per accedir al far de Formentor s'avançaran l'any que ve al 15 de juny

Durant tres mesos no s'hi permetrà la circulació de vehicles privats entre les 10 i 19 h

L'accés per carretera al far de  Formentor  es començarà a limitar a partir del proper 15 de juny, 15 dies abans que quan aquest any va entrar en vigor la restricció, i es perllongarà fins al 15 de setembre, de manera que s'endarrerirà també una quinzena, segons ha informat aquest dilluns el Consell de Mallorca.

Així s'ha acordat en la reunió mantinguda a la seu de la Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears ( FELIB)  per valorar les noves mesures de control de vehicles que circulen per la península de  Formentor Quant a l'horari, el tancament de la via serà de les 10 a les 19 h, com aquest estiu, i el punt de restricció establert també serà el mateix, la platja de  Formentor, segons informa Efe.

El Departament de Territori i Infraestructures està treballant en la millora de la mobilitat en l'encreuament amb la platja de  Formentor , just on comença la restricció, amb la finalitat d'evitar les retencions que s'han produït aquest estiu "en algun moment puntual".

A la trobada hi han assistit representants del  Govern , l'Ajuntament de Pollença, la Direcció General de Trànsit, la Guàrdia Civil, l'Autoritat Portuària i el Consell de Mallorca.

En la reunió, a més, s'ha decidit que la campanya informativa del proper estiu ha d'estar dirigida als agents turístics de Mallorca, i no només als de les zones de Pollença i Alcúdia.

EDICIÓ PAPER 20/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF