Societat 25/07/2020

Un restaurant de Maó tanca després de confirmar que un dels treballadors té coronavirus

Es tracta d'El Rais i la direcció de l'empresa farà el mateix amb Ses Forquilles, un altre local del grup, per responsabilitat

Ara Balears
1 min
200501 - Proves, Coronavirus - IV13

PalmaEl restaurant El Rais de Maó ha anunciat aquest dissabte que tancarà després de confirmar que un dels seus treballadors ha donat positiu per coronavirus. La persona afectada, que era un cas asimptomàtic, va donar positiu en la prova de PCR poques hores abans de sotmetre's a una operació d'apendicitis, segons ha explicat la direcció de l'empresa a través d'un comunicat a Facebook.

L'altre restaurant del grup, Ses Forquilles, també tancarà per responsabilitat, segons ha informat l'agència Efe. La direcció ha anul·lat totes les reserves dels clients i ha comentat que tancaran fins a haver superat les proves PCR.

Així mateix, en el comunicat expliquen que d'ençà que varen obrir el restaurant han aplicat totes les mesures de seguretat i higiene exigides per les autoritats, a més d'un "estricte" protocol d'actuació que "ens ha permès atendre amb seguretat i actuar a temps perquè aquest cas aïllat no tingui més implicació".

stats