Societat 18/12/2020

Els Reis d'Orient envien 44.000 cartes als infants de Palma

Les missives anuncien l'arribada de Ses Majestats el 5 de gener a Ciutat i conviden els infants a seguir la cavalcada des de casa a través de la televisió

Ara Balears
1 min
El regidor de Participació Ciutadana, Alberto Jarabo, i la directora general de l'àrea, Clàudia Costa, durant la presentació.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha presentat aquest divendres la carta que han enviat per encàrrec dels Reis d'Orient als infants menors d'onze anys que estan empadronats a Ciutat. Es tracta de 44.000 missives en què Ses Majestats expliquen que enguany també vindran a Palma dia 5 de gener a repartir regals i demanen la col·laboració de la ciutadania perquè quedin a casa i segueixin la cavalcada que es retransmetrà en directe per IB3 Televisió.

El regidor de Participació Ciutadana de Cort, Alberto Jarabo, i la directora general de l'àrea, Clàudia Costa, han presentat la iniciativa, que ha tingut un cost de 3.700 euros (2.400 de disseny i maquetació i 1.300 d'impressió). Segons ha destacat Cort, el repartiment de les cartes va començar aquesta setmana amb els primers 20.000 exemplars i finalitzarà la setmana que ve amb la resta.

Jarabo ha assenyalat que "la carta està sent rebuda molt bé per la ciutadania i ens han fet arribar molts de missatges d'agraïment". El regidor ha apuntat que l'objectiu és "posar l'accent en el fet que la cavalcada d'enguany no serà com la dels altres anys, sinó que serà tancada al públic, i també volem il·lusionar els infants, que són els que més s'ho mereixen després de tots els esforços que han fet enguany".

Cort ha recordat que tots els nins que no rebin la carta podran recollir-ne una còpia a l'Ajuntament de Palma a partir del pròxim dilluns 28 de desembre.

stats