Societat 24/09/2022

La reina Sofia participa en una recollida de fems a Andratx

Durant la jornada, s'han tornat al Mediterrani dues de les tortugues (Llucia i Mitty) que durant aquest estiu s'havien rescatat de xarxes de pesca fantasma

ARA Balears
1 min
La reina Sofia, aquest dissabte, a Andratx.

PALMALa reina Sofia ha participat, aquest dissabte, en una jornada de recollida de residus marins a Mallorca organitzada pel projecte Libera. Amb aquesta activitat s'ha tancat la campanya '1m2 por las playas y los mares'.

El projecte Libera, impulsat per l'ONG SEO/BirdLife amb la col·laboració d'Ecoembes, treballa per mantenir netes les platges i els entorns marins. L'expedició d'aquest dissabte ha arrancat al Port d'Andratx. Durant la navegació s'ha tractat el problema del fems en els entorns marins i costaners, a més de la importància de prendre una posició activa per combatre'l.

Durant la jornada, s'han tornat al Mediterrani dues de les tortugues (Llucia i Mitty) que durant aquest estiu s'havien rescatat de xarxes de pesca fantasma i que, gràcies a la tasca d'Alnitak i del centre de recuperació de tortugues de la Fundació Palma Aquàrium, s'han pogut salvar.

Les dues tortugues alliberades.
stats