Successos
Societat 30/08/2022

Quatre ferits, dos d'ells greus, en un accident múltiple prop de Manacor

Entre els afectats hi ha dos menors

ARA Balears
1 min
Una ambulància del 061.

PalmaQuatre persones han resultat ferides, dues d'elles greus, en un accident múltiple a la carretera secundària de Manacor, entre Son Carrió i s'Illot. Segons ha informat el SAMU 061, el succés ha ocorregut aquest dilluns entorn de les 17.30 hores, quan dos cotxes han sofert una col·lisió frontal.

En un dels vehicles implicats hi viatjaven quatre ocupants: un home, que ha resultat il·lès; una dona, de 38 anys; i dos menors, un nin de 10 anys i una nina de 13. A l'altre cotxe hi anava un home, de 60 anys. Tots els afectats són de nacionalitat alemanya.

Amb motiu del succés, el SAMU 061 ha enviat fins a la zona tres ambulàncies, una unitat de Suport Vital Avançat medicalitzada i dues unitats de Suport Vital Bàsic. També s'han desplaçat fins al lloc dels fets la Guàrdia Civil i la Policia Local de Sant Llorenç.

Efectius del SAMU 061 desplaçats a la zona han atès in situ l'home de 60 anys, que presentava traumatisme nasal, per la qual cosa ha estat derivat a l'Hospital de Llevant. Els tres ocupants afectats de l'altre cotxe han estat traslladats en ambulància també a l'Hospital de Llevant.

stats