El curs que ve s'incorporaran 375 professors més a les escoles i instituts balears

Entre les mesures que s'han presentat a la Mesa d'Educació, destaca la creació de 70 nous grups d'ESO, FP i Batxillerat 

Les escoles i instituts de les Balears tindran el pròxim curs escolar, 2019-2020, un total de 375 professors més i, a més, es reforçaran els equips d'atenció primària per a l'escolarització de 0 a 3 anys, segons ha informat la Conselleria d'Educació i Universitat. Amb aquestes incorporacions, des d'inici de la legislatura anterior s'hauran incorporat als centres educatius de les Balears gairebé 1.500 docents.

Entre les mesures que s'han presentat a la Mesa d'Educació, destaca la creació de 70 nous grups de l'ESO, FP i Batxillerat per atendre les necessitats d'escolarització. A més, s'iniciarà un procés de millora de la jornada lectiva dels professors d'educació Secundària i educació Primària als centres públics.

El curs que ve s'implantaran nous cicles d'FP i ensenyaments oficials d'idiomes a l'Institut d'Ensenyaments a Distància de les Illes Balears i s'incrementarà la dotació de professorat per al Programa d'Acolliment Lingüístic i Cultural per a alumnat nouvingut. En total, s'incorporaran 31 professors a l'Educació Secundària.

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF