Societat 06/03/2021

La Policia Local de Palma precinta un bar on hi havia 16 persones sense mascareta fumant i bevent

Divendres es varen aixecar 111 actes per incompliment de la normativa contra el covid-19, segons Cort

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional a un dels bars de Palma que incomplien la normativa contra el covid-19.

La Policia Local de Palma ha precintat un bar de la barriada del Cap d'en Serralta on hi havia 16 persones sense mascareta bevent i fumant, de manera que incomplien les restriccions per evitar contagis de coronavirus, segons ha informat l'Àrea de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament en un comunicat.

Els agents municipals, en col·laboració amb la Policia Nacional i funcionaris de la Conselleria de Turisme, Treball i Model Econòmic, varen dur a terme un operatiu divendres en el qual aixecaren 111 actes per incompliment de la normativa contra el covid-19. D'aquestes, cinc varen ser per possessió de drogues i quatre més per desobediència.

En el local precintat es varen obrir 31 d'aquestes actes per diverses vulneracions com ara la prohibició d'acollir clients a l'interior dels bars i restaurants. En total, 215 persones varen ser sorpreses divendres consumit dins d'establiments de restauració a Palma. El dispositiu es va fer a les zones de Blanquerna, Santa Catalina i el passeig Mallorca, que és on hi ha més locals d'hostaleria a Ciutat.

stats